Weekoverzicht met Willem en Jeroen van 31 december 2021Dit is de eerste uitzending vanuit onze nieuwe studio! De studio die wij mede te danken hebben aan onze ontvallen strijder Maurice. Helaas heeft Maurice dit zelf niet meer mee mogen maken dus deze uitzending is ook een eerbetoon aan hem.
De uitzending is gewijd aan alles wat met WEF te maken heeft. Jeroen Pols en Willem Engel bespreken wat de WEF is, de WEF brieven, wie er in zitten en wat de relatie is met wetgeving. Is dit ondermijning of zelfs landverraad?

Wanneer ik iets maak is mijn grootste voldoening stilletjes kijken hoe het overkomt als het af is. Hoe alle kleine en grote keuzes uitpakken: mooi maken en dan kijken of het werkt. Maurice heeft heel veel spannende keuzes gemaakt bij het bouwen van de nieuwe studio voor Viruswaarheid. Hij werd ziek voor de eerste proefopname kon worden gemaakt en werd niet meer wakker. Zoveel werk en niet kunnen zien hoe het werkt. Ik heb de studio afgemaakt en voor Maurice de techniek bediend in deze allereerste uitzending.
Ik trof een secuur met zorg en liefde ingerichte ruimte. Hij heeft een prachtige greenscreen studio gebouwd. Wat hoop ik dat hij het zien kan! Ik heb er alles aan gerdaan om zijn studio recht te doen. Ik weet zeker, als er zoiets is als een hemel en als je van daaruit nog bezig bent met je werk hier op aarde, dan kan Maurice niet stoppen met lachen over hoe mooi het allemaal is geworden. Well done Maurice. Het is supergoed gelukt.
Rico

source

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *